Blogg

11
dec

Öppet hus!

Skrivet av
nina

Välkommen på öppet hus till Kustmedia lördagen 19.12 kl. 11-14
Adress: Marknadsvägen 3, 65610 Korsholm. 

11
aug

Födelsedagskaffe i Smedsby

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Grattis på födelsedagen Heidi, som är en av våra duktiga ombrytare och en riktig klippa! Idag bjöd hon oss på den här godbiten till kaffepausen, en vackert dekorerad chokladtårta. Laktos-, gluten- och nötfri - och jättegod! Om du blev sugen på receptet så kan du höra med Heidi om hon vill dela med sig av det. Hon kan dessutom hjälpa till med allt möjligt annat: Annonsframställning, flyers, böcker, tidningar, ny logo, visitkort m.m.

03
aug

På plats igen efter sommaren

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Vi är på plats igen efter en härlig semester. Båda kontoren, Smedsby och Närpes, har öppnat dörrarna och som du ser så har vi redan mycket på gång. Efter endast en dag på jobbet så har Libbi redan bordet fyllt av papper.

Varmt välkommen in till oss med dina höstprojekt!

 

12
jun

Sommarspurt

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Vi rusar i full fart mot midsommar och (håller vi tummarna för) varmare väder. Det är många projekt som ska knytas ihop innan julisemestern börjar, men det har varit en härlig vår och försommar och vi är glada över att ha haft händerna fulla. 29.6-31.7 tar de flesta kustmedianerna sommarledigt, men ring Tomas 0500 368360 i brådskande ärende.

02
apr

Stolta!

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Ja, visst är vi stolta! Vi har haft många projekt nu i vår, och här har ni resultatet av några. Mitt i Prick som delas ut i Esbo och Grankulla, Rurik Ahlbergs tidning samt Vårt Korsholm. Det är bråda tider så här inför valet - du kommer väl ihåg att rösta? Varje röst är viktig.

Vi vill också passa på att önska en riktigt GLAD PÅSK! Kontoret håller stängt 3-6.4, men nästa tisdag är vi på plats igen.

06
feb

Libbi + 50 = sant

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Varmt välkommen in på födelsedagskaffe idag 6.2 kl. 15-18 när Lisbeth "Libbi" Bäck firar sin 50-årsdag! Kaffe, tårta och massor med tilltugg serveras på Kustmedia, Marknadsvägen 3, Smedsby (Sko Ekstra-huset).

 

05
jan

Hej och välkommen 2015!

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Nu är kustmedianerna tillbaka på jobb, full styrka från och med 7.1. Idag är också första dagen vi har Linda Backlund här på kontoret. Linda kommer att vara kontaktperson för ÖP och sköta deras medieförsäljning, vi säger varmt välkommen till henne! 

19
dec

Julbrev från Kustmedia

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Året har varit utvecklande och det fortsätter vi att vara.

Under året har vi kommit igång med vårt samföretag Eniti som erbjuder hemsidor och webbmarknadsföring. Inom den branschen råder hård konkurrens så det gäller att nischa sig rätt. Vi har valt att rikta oss till småföretag som vill ha hjälp att synas i den stora vida internetvärlden.

23
okt

Vi i Grankulla

Skrivet av
nina

I förra veckan utkom tidningen Vi i Grankulla till alla hushåll i Grankulla stad.

07
okt

Vardagslyx

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Idag fyller en av våra kustmedianer år och då bjuds det på tårta, sacherbakelser och tunnbrödssnittar med kallrökt kött och lax. Jubilaren fick en födelsedagskasse fylld med nyttigheter, praktiska saker som är bra att ha hemma. En trevlig tisdag på kontoret!

22
sep

Vad vill du läsa? Tävla och vinn!

Skrivet av
Sabine Mickelsson

27
aug

Kontorsfälla

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Kärt barn har många namn. Fruktfluga, bananfluga, blomfluga... Oavsett vad du kallar dem så är det irriterande att hitta dem i köket.  

04
aug

Välkommen in!

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Semestrarna är slut och kustmedianerna är tillbaka på kontoret. Vi har börjat morgonen med att nosa på höstens projekt och det känns bra att ha många bollar i luften.

Kanske har Du också startat upp några nya projekt i sommar och behöver någon att fundera med kring hur Du vill lyfta fram Ditt företag eller affärsidé? Varmt välkommen in till oss på en kopp kaffe, eller så kan Du också ringa eller skicka e-post med frågor.

17
jun

(Mid)sommarhälsningar

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Snabbt sprang våren förbi... Här på Kustmedia håller vi på med att avrunda de projekt som ska vara klara före semestern, dessutom ska höstens projekt förberedas. Imorgon utkommer ByaNytts sommarnummer, men KustNytt och ÖP är ännu under arbete. Vi tar en liten sommarpaus i juli och våra kontor är stängda 30.6-3.8, men sen ses vi igen! I brådskande ärenden kan man kontakta info@kustmedia.fi.

21
maj

Responsiv i vår?

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Här på Kustmedia rullar vårens projekt för fullt, det är dags att knyta ihop lösa trådar inför julisemestrarna och förbereda höstens projekt.

12
feb

Får man fuska?

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Vi vet att fastlagstisdagen kommer sent i år. Vi vet att man egentligen inte ska fuska och äta memma i januari och struvor i mars, men fastlagsbullarna är ju så goda. Kan de verkligen begränsas till en enda dag? Det är ju ändå en vanlig kaffebulle med grädde och annat gott, lite lyx i vardagen. Och så skapar den ju diskussion, för hur är det nu? Ska man äta den med mandelmassa, sylt eller något annat modernare påfund som t.ex. choklad? 

10
jan

Julstädning och januarisnö

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Det börjar bli dags att städa bort glitter och ljusstakar här på kontoret, men den här vackra blomman som vi fick i julgåva - den låter minsann vi stå kvar på kaffebordet! Stort tack för alla julklappar, hälsningar och kort som trillade in i december. I skrivandet stund verkar det också som att vintern äntligen är här med pudersnö och vackert ljus, så vi passar på att önska en riktigt trevlig helg innan vi kastar oss ut i nysnön!

07
jan

Nytt år - nya projekt

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Nu har vi januari igen, den tid på året när man har färska nyårslöften att ta itu med och när man längtar efter ljus. För visst längtar man, särskilt en så här mörk och varm vinter. Här på Kustmedia har vi haft julledigt, men nu är vi tillbaks på jobb. Lite dåligt väder hindrar inte oss, särskilt inte nu när vi har nya, roliga projekt på gång och årets första tidningar att pyssla med.

19
dec

Julfrid

Skrivet av
Sabine Mickelsson

13
dec

Luciadag

Skrivet av
Sabine Mickelsson

Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt glans av din fägring...

I morse lussade Kustmedia-gänget på Marknadsvägen i Smedsby, hoppas ni får en fin Luciadag där ute!