Kunder och portfolio

Vi är mycket glada för de uppdrag som våra kunder återkommer med år efter år och att vi tillsammans med kunden både utvecklar oss själva samtidigt som kundens produkter utvecklas och håller en tidsenlig framtoning. Här nedan kan du bläddra i en del tidningar och publikationer som Kustmedia framställt. Våra kunder är företag, föreningar, organisationer och offentliga sektorn. Vi betjänar även privatpersoner som t.ex. behöver hjälp med dokumentation. 

Känn dig välkommen som kund till oss. 

 

Kustmedia portfolio

 • CityDental Rollup

  Öka din synlighet med en Roll-up.

  Kustmedia har skapat layout och levererat färdig produkt till City Dental, Närpes

   

 • Visit Närpes

  "Vårt samarbete kring tidningen VisitNärpes löper smidigt och känns lätt även om produkten är ny för varje år. Maria Lillås på Kustmedias kontor i Närpes sköter det praktiska kring layout och ombrytning och försäljningsteamet på kontoret i Smedsby har skött om annonsförsäljningen, som till största del finansierar produkten. Från detta helhetspaket kan vi på turistbyrån sedan plocka ut delar vi själva hinner göra. Den flexibiliteten uppskattar vi."

 • Stundars

  "Kustmedia gör vårt marknadsföringsmaterial: publikationer, annonser, affischer, tarror och annat. Pålitlighet kan kännas som ett förbrukat ord men det är just det som är styrkan i vårt samarbete sedan över tio år tillbaka. Vi värdesätter vår kontaktperson personliga kvaliteter och de principer och värderingar som Kustmedia jobbar enligt som företag”

 • Vasa Naturkost

   "En viktig kanal mellan oss och våra kunder är reklamtidningen Hälsotipset som vi ger ut ett par gånger per år sedan 2011. Vi uppskattar att få betjäning på svenska, även om vår verksamhet och produkten är tvåspråkig. Kustmedias kompetens och service med många tjänster i samma paket gör det enkelt för oss. Lägg därtill en moderat prisbild och vi väljer dem.”