Kunder och portfolio

Vi är mycket glada för de uppdrag som våra kunder återkommer med år efter år och att vi tillsammans med kunden både utvecklar oss själva samtidigt som kundens produkter utvecklas och håller en tidsenlig framtoning. Här nedan kan du bläddra i en del tidningar och publikationer som Kustmedia framställt. Våra kunder är företag, föreningar, organisationer och offentliga sektorn. Vi betjänar även privatpersoner som t.ex. behöver hjälp med dokumentation. 

Känn dig välkommen som kund till oss. 

 

Kustmedia portfolio

 • Skapa din drömträdgård - Katalog 2016

  Dröm dig iväg till vackra blomrabatter och härliga trädgårdar! Företaget Exotic Garden ger årligen ut en omfattande frökatalog. Layout och ombrytning har Kustmedia gjort.

 • Vårt Korsholm

  Vårt Korsholm är valtidning för Svenska Folkpartiet, Svensk Ungdom och Svenska Kvinnoförbundet i Korsholm 2015. Tidningen gavs ut till hushåll i Korsholms kommun inför riskdagsvalet 2015. 

  Tidningen är annonsfinansierad och annonsförsäljning gjorde Kustmedia. Kustmedia skötte också om layout- och ombrytningsarbete för tidningen. 

 • Visit Närpes

  Närpes Turism r.f. ger årligen ut en sommartidning som riktar sig såväl till turister som till ortbor och andra som har vägarna förbi Närpes i sommartider. Tidningen delas ut både direkt till hushåll men också på turistbyråer i Finland, Sverige och Norge. 
  Layoutarbete och ombrytning har gjorts på Kustmedias kontor i Närpes. Kustmedia har även producerat en del av innehållet i tidningen och tagit hand om annonsförsäljningen. 

 • Solfbladet

  Solf Byaråd ger 2 gånger pr åt ut en byatidning till alla hushåll i byn. Solfbladet behandlar aktuella ämnen och människorreportage i Solf by. Kustmedia gör layout och ombrytning av tidningen. 

 • Vi i Grankulla

  Grankulla Svenska Kulturförening ger 1-2 gånger i året ut tidningen Vi i Grankulla till alla hushåll i Grankulla stad. Tidningen är en adresserad produkt som är omtyckt bland Graniborna. Tidningen behandlar aktuella ämnen i staden inom kultur, idrott, företag- och föreningssliv samt personreportage med Grankullabor. Kustmedia har sen år 2013 layoutat, ombrutit, sålt annonser och producerat texter till tidningen.

 • Hälsotipset Terveysvinkki

  Vasa Naturkost Ab är ett familjeföretag som driver två butiker i Vasa. Vasa Naturkost ger i egen regi ut reklambladet Hälsotipset/Terveysvinkki ett par gånger i året. Reklambladet är helt tvåspråkigt och riktar sig till konsumenter. Kustmedia layoutar, ombryter och översätter reklambladet samt ser till att distributionen och tryckprocesserna går som planerat. Reklambladet delas ut till alla hushåll i Vasaregionen.