Tjänster

Du kan anlita oss för de flesta tjänster inom print, webb, grafisk design, kommunikation och försäljning. Vi tar oss an alla uppdrag med stort engagemang. 

Vi bistår med rådgivning, idéer, formgivning, planering och projektledning. Vi är flexibla och trygga i vårt arbete och vill tillsammans med er uppnå goda resultat i det vi gör. 


 

Print

Vi har över 30 års erfarenhet av framställning av printmaterial.
Förutom produktion av printmaterial känner vi bra till både tryckprosessen och distributionensmöjligheterna. Du kan anlita oss som fullservicebyrå, att vi sköter om din kundtidning eller reklam från planering till den landar i kunden hand eller för utvalda delar av produktionen. 
Du kan anlita oss för de flesta printtjänster som exempel kundtidningar, broschyrer, annonser, verksamhetsberättelser, historiker, ombrytningstjänster, visitkort, flyers, reklamsaker och mässmaterial. 
Kustmedia ger under eget namn ut två månadstidningar, lokaltidningarna ByaNytt och KustNytt.
Dessa är grunden till det som idag är vårt tidningshus och reklambyrå. Båda lokaltidningarna har utkommit kontinuerligt under 30 års tid.  

 

 

 

 

Innehållsproduktion

 Konsten att tala, uppträda och skriva. Den besitter inte alla människor naturligt. Att läsa, se och lyssna är betydligt enklare. Om det som kommer emot oss dessutom är intressant, attraktivt och nytänkade så tar vi mer än gärna åt oss av budskapet. Anlita oss när du vill att budskapet för din tjänst, produkt eller varumärke skall nå fram. 
 Vi har lång erfarenhet av innehållsproduktion och kommunikation och med lyhördhet och god handlingsförmåga kan vi leverera det du önskar i ett fint inslaget paket. 

 Vi står till tjänst bland annat med:

 • Texter till kundtidningar, broschyrer, hemsidor
 • Kommunikation på sociala medier
 • Pressmeddelanden
 • Redaktionellt material
 • Fotografering och bildredigering
 • Översättningar
   

 

Grafiska tjänster

Grafiska riktlinjer är det första man behöver när man skall börja marknadsföra sin tjänst eller produkt. För att kunden skall känna igen dina annonser, logon, hemsida, flyers mm så behöver man följa samma röda tråd varje gång. Ett smart och enkelt sätt är att samla sin grafiska image i en grafisk profil. Den grafiska profilen berättar om hur man använder sig av färger, former, fonter och logo i marknadsföringssammanhang. Det underlättar arbetet för reklambyrån som senare gör materialet och man kan vara säker på att allt material följer samma linje och ger igenkänningsfaktor till kunden.

 • Grafisk profil 
 • Logoframställning
 • Illustrationer
 • Grafisk planering av reklammaterial

 

 

 


Webb

Vi tar hand om din digitala marknadsföring, antingen helt eller delvis. Vi kan hjälpa dig med hemsidor, facebook-annonsering,  och innehåll till din digitala marknadsföring. Vi har färdiga paket för småföretag och kan också skräddarsy ett paket efter dina behov. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Försäljning

Vårt försäljningsteam har långerfarenhet av både B2B försäljning såväl som B2C försäljning. Inom egen verksamhet sysslar vi med både och - vi säljer annonser till företagsmarknader, tidningar och tidningsprenumerationer till konsumenter.  Du kan anlita oss för olika försäljningsuppdrag - antingen under en projekttid, för ett särskilt ändamål eller outsourca din försäljning helt till oss.  Vi tar oss an försäljningsuppdrag så som annonsförsäljning till print eller digitala medier samt specifika försäljnings- och kundbetjäningsuppdrag. Våra erfarna och målinriktade försäljare arbetar alltid för att uppnå kundens mål.