Försäljningsuppdrag

nina hägen lisbeth bäck kustmedia eniti reklambyrå webbyrå

Vårt försäljningteam har lång erfarenhet av både B2B försäljning såväl som B2C försäljning. För egen verksamhet så sysslar vi med både och - vi säljer annonser till företagsmarknaden och tidningar och tidningsprenumerationer till konsumenter. 

Du kan anlita oss för olika försäljninsguppdrag - antingen under en projekttid eller för ett särskilt ändamål eller outsourca din försäljning helt till oss.  Vi tar oss an försäljningsuppdrag så som annonsförsäljning till print eller digitala medier samt specifika försäljnings- och kundbetjäningsuppdrag. Våra erfarna och målinriktade försäljare arbetar alltid för att uppnå kundens mål.

Vi kan sköta om uppdrag så exempel annons- och medieförsäljning, kundvärvning, tidsbokning, kundbetjäning. Vi sköter på daglig basis om medieförsäljning till flera olika tidningar, om du vill boka annonser i nån av våra tidningar kan du göra det här Vi förmedlar både annonsplatser i såväl papperupplagan som på webben och på sociala medier. 

Med bred kunskap, tillgång till den nyaste tekniken och ett stort nätverk kan du lita på att Kustmedia när du söker efter en samarbetspartner inom försäljning. Vi sköter idag försäljningsuppdrag över hela Finland både till företag och föreningar.