Kustens reklambyrå sedan 1983

En byrå för alla behov

Kustmedia är en fullservicebyrå. Det betyder att våra kunder inte behöver anlita flera olika tjänsteproducenter för att få ordning på sin försäljning och marknadsföring – vi kan hantera alla steg i processen.

Läs mer: Våra tjänster

Vi gör hela jobbet; från idé till färdigt material – om det så mynnar ut i en tryckt publikation, videoreklam, kampanj på sociala medier eller något helt annat. Våra kunder betjänas av hela teamet som tillsammans skräddarsyr och skapar en helhet för er. Supersmidigt!

Läs mer: Vi som jobbar på kustmedia

 

Kustmedia är ett privatägt, österbottniskt tidningshus och reklambyrå. I över 30 år har vi gett ut publikationer och bistått våra kunder med reklamtjänster, rådgivning, idéer, formgivning, planering och projektledning. Vi är lokalt placerade med kontor i Smedsby och Närpes, men arbetar över hela Finland.
Läs mer: Om oss

 

Det ska vara enkelt att kontakta oss

Vi värnar om våra människonära värderingar kring personlig service och prisvärda lösningar för våra kunder, stora som små. Vi vill att tröskeln ska vara låg för företag att kontakta oss och vi satsar på långsiktiga kundrelationer.

BOKA ETT MÖTE