Vi rekryterar!

 

Kustmedia är en österbottnisk reklambyrå. I över 30 år har vi gett ut publikationer och bistått våra kunder med reklamtjänster, rådgivning, idéer, formgivning, planering och projektledning. Vi är lokalt placerade med kontor i Gamla Vasa och i Närpes, men vi arbetar över hela Finland.

Nu söker vi en 

SKRIVANDE PROJEKTASSISTENT

Dina främsta arbetsuppgifter är att skriva, fotografera och ta hand om materialflöde. Vi förväntar oss att du har social kompetens och vilja att träffa och prata med människor. Förmåga att intervjua och skriva artiklar. Och ett bra språköra som kan språkgranska texter. Om du dessutom har lokalkännedom, kunskap om sociala medier och ett driv för att lära dig nya saker är det ett viktigt plus. 

Du kan vara ny i branschen eller redan jobbat med liknande uppgifter. Din utbildning är inte relevant bara du kan hantera de vanligaste Office programmen och bildredigering på en grundläggande nivå. 

Vi erbjuder ett vikariat på två år. Arbetsmängden beror på dina kunskaper och ambitioner men vi behöver dig minst två dagar / vecka på kontoret. Du kommer att vara placerad i vårt nya kontor i Gamla Vasa. Ingen arbetsdag är sig lik och du blir en del av vårt team. Vi ger dig möjlighet att utvecklas själv och pröva på olika arbetsuppgifter inom företaget. 

 

Skicka in din CV samt berätta för oss hurudant kunnande du har och kan erbjuda våra kunder, hur du arbetar, hur du vill utveckla din egen kompetens och varför vi ska anställa dig som en del av vårt team. Ansökningar skickas till: emilia@kustmedia.fi senast 31.05.2019. Intervjuer görs under juni och arbetet inleds 1.8.2019

 

Vid frågor kontakta Emilia Häggman, 050 382 2299, emilia@kustmedia.fi