Tidningar & tryckt reklam

Vi hjälper er med rådgivning, formgivning, planering och projektledning för att ert mål skall uppnås. Det har vi gjort sedan 1983.

Försäljning

Våra erfarna försäljare arbetar alltid målmedvetet för att uppnå kundens mål och vision. 

Text och bild

Innehåll gör skillnad. Tilltalande texter, vackra bilder och korrekta översättningar är vardag för oss. 

Webbmarknadsföring

Vi hjälper er att skaffa nya kunder och öka er försäljning via internet. 

Kontakta oss

Korsholm

Marknadsvägen 3

65610 Korsholm

Närpes

Närpesvägen 2

64200 Närpes

Telefon

Växel: 010 3111 900

Växeln öppen 8-16

Lämna ett meddelande

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Försäljning och reklam, det är vår sak.

En av våra starkaste sidor är flexibilitet. Vi anpassar oss enligt situationen och kundens önskemål. Vi på Kustmedia är drivna, känner ett stort ansvar för vårt jobb och vi tycker att det vi gör spelar roll.

 • Tidningar
 • Tryckt reklam och reklamprodukter
 • Digital reklam såsom webbsidor och sociala medier
 • Försäljningsuppdrag
Team Kustmedia

Kustmedianer Personal

Kontakta Tomas Bäck

tomas@kustmedia.fi

Tel. 010 311 1902
Mobil: 0500 368 360

Kontakta Lisbeth Bäck

lisbeth@kustmedia.fi

Tel. 010 311 1901
Mobil: 0500 267 119

Kontakta Heidi Hjerpe

heidi@kustmedia.fi

Tel. 010 311 1905

Kontakta Maria Lillås

maria@kustmedia.fi

Tel. 010 311 1913

Kontakta Emilia Häggman

emilia@kustmedia.fi

Tel. 010 311 1903
Mobil: 050 382 2299

Kontakta Emma Friberg:

emma@kustmedia.fi

Tel: 010 311 1910

Kustmedia portfolio

 • Skapa din drömträdgård - Katalog 2016

  Dröm dig iväg till vackra blomrabatter och härliga trädgårdar! Företaget Exotic Garden ger årligen ut en omfattande frökatalog. Layout och ombrytning har Kustmedia gjort.

 • Vårt Korsholm

  Vårt Korsholm är valtidning för Svenska Folkpartiet, Svensk Ungdom och Svenska Kvinnoförbundet i Korsholm 2015. Tidningen gavs ut till hushåll i Korsholms kommun inför riskdagsvalet 2015. 

  Tidningen är annonsfinansierad och annonsförsäljning gjorde Kustmedia. Kustmedia skötte också om layout- och ombrytningsarbete för tidningen. 

 • Visit Närpes

  Närpes Turism r.f. ger årligen ut en sommartidning som riktar sig såväl till turister som till ortbor och andra som har vägarna förbi Närpes i sommartider. Tidningen delas ut både direkt till hushåll men också på turistbyråer i Finland, Sverige och Norge. 
  Layoutarbete och ombrytning har gjorts på Kustmedias kontor i Närpes. Kustmedia har även producerat en del av innehållet i tidningen och tagit hand om annonsförsäljningen. 

 • Solfbladet

  Solf Byaråd ger 2 gånger pr åt ut en byatidning till alla hushåll i byn. Solfbladet behandlar aktuella ämnen och människorreportage i Solf by. Kustmedia gör layout och ombrytning av tidningen. 

 • Vi i Grankulla

  Grankulla Svenska Kulturförening ger 1-2 gånger i året ut tidningen Vi i Grankulla till alla hushåll i Grankulla stad. Tidningen är en adresserad produkt som är omtyckt bland Graniborna. Tidningen behandlar aktuella ämnen i staden inom kultur, idrott, företag- och föreningssliv samt personreportage med Grankullabor. Kustmedia har sen år 2013 layoutat, ombrutit, sålt annonser och producerat texter till tidningen.

 • Hälsotipset Terveysvinkki

  Vasa Naturkost Ab är ett familjeföretag som driver två butiker i Vasa. Vasa Naturkost ger i egen regi ut reklambladet Hälsotipset/Terveysvinkki ett par gånger i året. Reklambladet är helt tvåspråkigt och riktar sig till konsumenter. Kustmedia layoutar, ombryter och översätter reklambladet samt ser till att distributionen och tryckprocesserna går som planerat. Reklambladet delas ut till alla hushåll i Vasaregionen. 

Företagande

Sambolaget Eniti

Eniti hjälper småföretag att marknadsföra sin verksamhet och försäljning på internet. Vi vet att det är en utmaning för företag - speciellt för småföretag att hålla sig up to date gällande alla möjligheter till marknadsföring på internet. Enitis tjänster och produkter är utvecklade för företag som behöver en hjälp med sparring och förverkligande kring marknadsföring på internet. Vill du veta mer eller behöver hjälp med en ny hemsida, webbshop, sociala medier, sökmotoroptimering eller nyhetsbrev så kontakta oss. Emilia Häggman på Kustmedia fungerar som kontaktperson för Eniti. 

Eniti