Vi erbjuder

Kustmedia ger dig mervärde i form av ett stort socialt nätverk samt expertis på det lokala i Österbotten. Vi har know-how, erfarenhet från branschen och bryr oss. När det gäller att göra det bästa för kunden sparar vi inte på oss själva.

Vår strategi

Genom aktiv kundkommunikation följer vi med  marknadsföringsprocessen från början till slut. Vi har ett ärligt och äkta intresse för det vi gör och vi värnar om kundens bästa. Vi är lättillgängliga och flexibla, tröskeln att kontakta oss ska var låg! 

Vår portfolio

Vi är mycket glada för de uppdrag som våra kunder återkommer med år efter år och att vi tillsammans med kunden både utvecklar oss själva samtidigt som kundens produkter utvecklas och håller en tidsenlig framtoning.

Visit Kristinestad
Kustmedia har skapat en turistkarta till Kristinestad. Vi står för illustrationer, layout och tryck.
Kustmedia ombryter läromedel till Schildts & Söderströms.
Klövar & Timotej är Österbottens Kötts informationstidning. Kustmedia sköter detta som ett ett "nyckeln i hand"-projekt och levererar färdig produkt.
Solfbladet ges ut av Solf byaråd r.f., en förening som har fungerat sedan år 2000 för att driva Solfs invånares intressen, öka trivseln och gemenskapsandan, samt befrämja en positiv utveckling av byn. Kustmedia har hand om layout, ombrytning, tryck och distribution.
Bondeföretagaren ges ut av Österbottens Svenska Lantbrukssällskap r.f. Kustmedia sköter ombrytning, tryck och distribution.

Om oss

Vi på kustmedia är väldigt lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Vi anstränger oss för att sätta oss in i kundernas verksamhetsområden och hitta lösningar och samband.


Efter år av goda samarbeten har vi blivit riktiga allvetare! Bostadsbyggande,läromedel, kommunal förvaltning, resor, hälsokost, hembygdshistoria, köttproduktion och scenkonst – bara för att nämna några områden vi fått sätta tänderna i under årens lopp.


Du kan lite på att inget område är för nytt eller för udda för oss. Vi ser fram emot att höra mer om just din bransch!

 

 

Vi på Kustmedia

Kontakta Tomas Bäck

tomas@kustmedia.fi

Tel. 06 3441814
Mobil: 0500 368 360

Kontakta Lisbeth Bäck

lisbeth@kustmedia.fi

Tel. 06 3441813
Mobil: 0500 267 119

Kontakta Maria Lillås

maria@kustmedia.fi

Tel. 06 3441830

Kontakta Jennifer Hägen:

jennifer@kustmedia.fi
Tel: 06 344 1815

Kontakta oss

Vasa

Kungsgårdsvägen 37 A

65380 VASA

Lokalnytt
Telefon

Växel: 06 3441800

Växeln öppen 8-16

Lämna ett meddelande

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Följ oss

Vi på Kustmedia tackar Närpes Teater för lyckat samarbete och önskar fortsatt framgång med föreställningarna av Pengrännon , Patricia Rosengård
17.11.2022
Kustmedia har i samarbete med by Sand producerat tidningen Delivered åt Scandic Trans
05.10.2022
22.03.2022
Kustmedia är här: Kustmedia.
En årsredovisning är ett bra sätt att dokumentera vad som hände under året. Speciellt år 2020 vill vi gärna ha arkiverat Vi på Kustmedia hjälper er med sammanställning, layout och tryck. Kontakta oss och fråga mera . #marknadsföring #lokalt #årsredovisning
10.02.2021
Glad måndag! ☀️❄️ Vi började veckan med möte om ett spännande projekt som vi snart kan berätta mera om . #kustmedia #lokalnytt #måndag #österbotten
11.01.2021
Kustmedia är här: Kustmedia.
Välkommen 2021 Vi är tillbaka på kontoret fulla med inspiration för kommande år. Nu kör vi . #lokalt #marknadsföring #kustmedia #2021
05.01.2021
Kustmedia är här: Kustmedia.
Se vilken fin vinterbild i tidningen Vi i Grankulla. . #marknadsföring #tidning
30.11.2020
Kustmedia är här: Kustmedia.
Flexibilitet är viktigt för oss. Hos oss kan du komma med en färdig idé och välja vilka delar du behöver hjälp med. Eller så kan vi vara med från idé till färdigt material. Supersmidigt! . #lokalt #marknadsföring #kundrelationer #kustmedia
14.10.2020