Om Kustmedia

Kustmedia strävar efter att vara en mångsidig och flexibel reklambyrå – det gör vi genom att erbjuda alla tjänster under ett och samma tak.
Vi håller våra traditioner kring människonära kommunikation kära samtidigt som vi blickar framåt – främst genom att hjälpa kunderna ta det digitala steget som behövs för att bedriva ett lönsamt företag idag.

På Kustmedia arbetar personer inom alla ämnesområden och vi är ett sammansvetsat team som sätter kundens sak först.

En byrå för alla behov


Kustmedia är en fullservicebyrå. Det betyder att våra kunder inte behöver anlita flera olika tjänsteproducenter för att få ordning på sin försäljning och marknadsföring – vi kan hantera alla steg i processen.
Läs mer: Våra tjänster

Vi gör hela jobbet; från idé till färdigt material – om det så mynnar ut i en tryckt publikation, videoreklam, kampanj på sociala medier eller något helt annat. Våra kunder betjänas av hela teamet som tillsammans skräddarsyr och skapar en helhet för er. Supersmidigt!
Läs mer: Vi som jobbar på Kustmedia

  

 

”Nyckeln i handen” – om vi får jämföra våra tjänster med hus som är klara att flytta in i direkt. Alla delar på plats, som överenskommet. Välkommen hem!

 

Vi lär oss av våra kunder


Vi på Kustmedia är väldigt lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Vi anstränger oss för att sätta oss in i kundernas verksamhetsområden och hitta lösningar och samband.

Efter år av goda samarbeten har vi blivit riktiga allvetare! Bostadsbyggande, kommunal förvaltning, läromedel, resor, hälsokost, hembygdshistoria, köttproduktion och scenkonst – bara för att nämna några områden vi fått sätta tänderna i under årens lopp.

Du kan lite på att inget område är för nytt eller för udda för oss. Vi ser fram emot att höra mer om just din bransch!

 

Vi fick nyligen chansen att berätta om vår verksamhet i Radio Vaasas poddserie Företagande Korsholm: