Kustmedia

Kustmedianerna är visionärer med båda fötterna stadigt på jorden. Vi gör reklam och tidningar för våra kunder skull och vi är trygga i oss själva och i det arbete vi gör.
Vi vill inte enbart vara din leverantör av reklammaterial utan din samarbetspartner när det gäller strategi, planering och förverkligande kring marknadsföring och försäljning. Hur du än ser på oss så är det viktiga att vårt arbete ger goda resultat för dig. Hos oss kan du räkna med att få valuta för pengarna både på kort och på lång sikt. 

Kustmedia har två kontor, huvudkontoret i Korsholm och ett kontor i Närpes. Vi är lokalt placerade men arbetar över hela Finland. Kustmedianerna är ett slipat team som trivs tillsammans. Vi är sanna mångsysslare inom marknadsföring och försäljning. Du kan anlita oss för de flesta tjänster inom print, webb, grafisk design, innehåll och försäljning. Också vi lär oss något nytt varje dag - och efter år av goda samarbeten med kunder och leverantörer är vi faktiskt också rätt bra på bostadsbyggande, kommunal förvaltning, resor, hälsokost, hembygdshistoria, köttproduktion och scenkonst.